Μέσα από μια γκάμα εκατοντάδων επιλογών,
σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοπλίσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο
με τις κατάλληλες κουρτίνες, μοκέτες και χαλιά σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

ΕΜΠΟΡΙΑ ΧΑΛΙΩΝ

Χαλιά χειροποίητα, και μη, σε μοναδικές τιμές.
Με τα 35 χρόνια ενασχόλησής μας στο χώρο του χαλιού, έχουμε την απαραίτητη εμπειρία να δημιουργούμε την καλύτερη συλλογή από χαλιά και μοκέτες για εσάς,
 ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο για το χώρο σας.

Χαλιά Νίκαια
Χαλιά Νίκαια

ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΟΚΕΤΩΝ

Μοκέτες εξαιρετικής ποιότητας με δυνατότητα κοπής στα μέτρα που επιθυμείτε και τοποθέτησης στο χώρο σας από επαγγελματίες συνεργάτες μας.
Η εταιρεία μας θέλοντας να σας εξασφαλίσει ολιστική εξυπηρέτηση σε ό,τι αφορά το χαλί και τη μοκέτα αναλαμβάνει το πλύσιμο και τη φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας σε ανταγωνιστικές τιμές και με τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει.

Επιδιορθωση σε Ρελια και Κροσια

Αδιαμφισβήτητα, τα ρέλια και τα κρόσια είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία του χαλιού μας. Χάρη στην εμπειρία μας, μπορούμε να τα επιδιορθώσουμε ή να τα αντικαταστήσουμε σε όποιον τύπο χαλιού κι αν χρειαστεί.

Χαλιά Νίκαια
Χαλιά Νίκαια

ΚΟΥΡΤIΝΕΣ

Η συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα brands της αγοράς καθώς και το πεπειραμένο προσωπικό μας στο ράψιμο της κουρτίνας, φέρνουν το τέλειο αποτέλεσμα στην επιλογή της κουρτίνας που θα στολίσει το χώρο σας.
Κουρτινόξυλα παντός είδους και υλικού μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, θα προσθέσουν την τελευταία πινελιά στο συνδυασμό των επιλογών σας.

ΣΤOΡΙΑ

Αμέτρητες επιλογές σε χρώματα και υλικά θα σας δώσουν τη λύση για την επιλογή σας σε στόρι.
Η τοποθέτηση γίνεται από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας.

Χαλιά Νίκαια
Χαλιά Νίκαια

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Διακοσμητικά μαξιλάρια σε πολλά μεγέθη και χρώματα, καθώς και μαξιλάρια πολυθρόνας για να συμπληρώσετε μέχρι τις παραμικρές λεπτομέρειες στη διακόσμηση του χώρου σας.

Κοψιμο και Ρελιασμα μοκετων

Αν έχετε μοκέτες που θέλετε να τις κόψετε και να τις ρελιάσετε, το κατάστημά μας αναλαμβάνει όλη την εργασία και υπόσχεται άψογο αποτέλεσμα χάρη στην πολυετή εμπειρία του προσωπικού μας.

Χαλιά Νίκαια
Χαλιά Νίκαια