Μέσα από μια γκάμα εκατοντάδων επιλογών σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοπλίσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο με τις κατάλληλες κουρτίνες, μοκέτες και χαλιά σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Χαλιά Νίκαια
Χαλιά Νίκαια
Χαλιά Νίκαια

Τσιακμάκης Ηλίας

Η εγγύησή σας
στο χώρο του χαλιού, της μοκέτας και των λευκών ειδών!

Χαλιά Νίκαια
Χαλιά Νίκαια

Ιδιαιτερότητα μας, τα τελευταία 11 χρόνια, τα ξενοδοχεία και τα σκάφη αναψυχής. Στον χώρο μας θα βρείτε τις πιο οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις για ν’ αλλάξετε τη διάθεσή σας. Πείτε μας τις ανάγκες σας και αφήστε την 20χρονη εμπειρία μας να σχεδιάσει για εσάς.

Κι επειδή η σωστή καθαριότητα και φύλαξη των χαλιών είναι αυτή που δίνει την μακροβιότητά τους, αναλαμβάνουμε το πλύσιμο και φύλαξή τους μόνο από 4€ το τετραγωνικό, γιατί αυτός που ξέρει να επιλέγει ποιότητα ξέρει και να επιλέγει και το σωστό καθαρισμό.

Μια επίσκεψη στον χώρο σας για να σας πούμε την γνώμη μας ή μια επίσκεψη στο δικό μας χώρο θα σας δώσει την λύση.

Η έδρα μας βρίσκεται στην Νίκαια σε ένα χώρο 250 τ.μ. που αποτελεί το φυσικό μας κατάστημα, όπου εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη ενός σπιτιού. Από χαλιά, μοκέτες και λευκά είδη, μέχρι κουρτινόξυλα, είδη σκίασης δάπεδα και πολλά ακόμη. Επιπλέον διαθέτουμε εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 560τ.μ. με σκοπό να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες που προκύπτουν για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Χαλιά Νίκαια
Χαλιά Νίκαια
Χαλιά Νίκαια
Χαλιά Νίκαια
Χαλιά Νίκαια
Χαλιά Νίκαια
Χαλιά Νίκαια
Χαλιά Νίκαια